Uw letselschade specialisten
Bel vrijblijvend: 085 - 106 16 02
Home » Smartengeld
Smartengeld Amersfoort

Smartengeld in Amersfoort

Recht op smartengeld

Letselschade kan worden onderverdeeld in twee groepen: materiële en immateriële schade. Bij immateriële schade heeft u recht op smartengeld. Dit is de psychische schade die u oploopt na een ongeval. Hieronder een paar voorbeelden van psychische schade:

  • Verminderde levensvreugde
  • Leed en verdriet (door verlies)
  • Opgelopen littekens
  • Trauma

Dit is letsel dat niet meteen te zien is, maar wel een groot effect kan hebben op uw leven. Wilt u weten of u recht heeft op smartengeld? Aarzel dan niet en neem contact op met uw letselschadespecialist: De Letselschade Raetsman.

De hoogte van uw smartengeld

Het verkrijgen van smartengeld is een ingewikkeld proces en vraagt om de juiste kennis en ervaring. De hoogte van het smartengeld hangt af van een aantal factoren. Het is belangrijk om deze factoren goed in kaart te brengen. Als u uw verhaal heeft gedaan bij één van onze specialisten kunnen wij vrijblijvend een inschatting geven over de hoogte van het smartengeld waar u recht op heeft. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u helpen om uw smartengeld te verkrijgen. Woont u in Amersfoort of in de omgeving van Amersfoort en wilt u meer informatie over het verkrijgen van uw smartengeld? Schakel dan De Letselschade Raetsman in! Wij staan klaar om u te helpen.