Uw letselschade specialisten
Bel vrijblijvend: 033 - 207 17 00
Home » Letselschadespecialist
Letselschadespecialist Amersfoort

Letselschadespecialist in Amersfoort

Uw professionele letselschadespecialist

Letselschade Kloppenburg is uw letselschadespecialist in Amersfoort en in de omgeving van Amersfoort. Wij zijn al sinds eind jaren ‘80 met succes één van de grotere spelers in de markt van de letselschaderegeling. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met ervaren en goed opgeleide letselschadespecialisten. Onze specialisten kunnen uw belangen optimaal behartigen. Het slachtoffer staat bij ons centraal. Wanneer u te maken krijgt met letselschade komt er veel op u af. In deze moeilijke periode moet u bezig zijn met het herstel en niet met alle ingewikkelde juridische stappen die genomen moeten worden. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over ingewikkelde procedures. Daar zorgen wij voor.

letselschade Amersfoort
De letselschade specialisten van Letselschadebureau Kloppenburg. Van links naar rechts: Bert Ridder, Edwin van Slooten, Erika Janssen, Han Mossink, Hanneke Lap, Mariken van der Hoeven, Remko Zwanenburg, Peter Sander en Ronald Nicolaas. Als experts in personenschade staan zij u graag te woord.

Onze sterke punten als letselschadespecialist

Bij ons weten alle betrokken partijen in het proces altijd goed waar ze aan toe zijn. Dit heeft te maken met ons sleutelwoord: heldere communicatie. De belangrijkste sleutelwoorden bij onze aanpak:

  • Communicatie
  • Laagdrempelig
  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Resultaatgericht
Bij ons staat het slachtoffer centraal, dus twijfel niet en neem contact met ons op. Wij zullen met onze kennis en kunde u letselschadevergoeding verhalen.