Uw letselschade specialisten
Bel vrijblijvend: 085 - 106 16 02
Home » Letselschadespecialist
Letselschadespecialist Amersfoort

Letselschadespecialist in Amersfoort

Uw professionele letselschadespecialist

De Letselschade Raetsman is uw letselschadespecialist in Amersfoort en in de omgeving van Amersfoort. Wij zijn al sinds de jaren ‘90 met succes één van de grotere spelers in de markt van de letselschaderegeling. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met ervaren en goed opgeleide letselschadespecialisten. Onze specialisten kunnen uw belangen optimaal behartigen. Het slachtoffer staat bij ons centraal. Wanneer u te maken krijgt met letselschade komt er veel op u af. In deze moeilijke periode moet u bezig zijn met het herstel en niet met alle ingewikkelde juridische stappen die genomen moeten worden. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over ingewikkelde procedures. Daar zorgen wij voor.

Onze sterke punten als letselschadespecialist

Bij ons weten alle betrokken partijen in het proces altijd goed waar ze aan toe zijn. Dit heeft te maken met ons sleutelwoord: heldere communicatie. De belangrijkste sleutelwoorden bij onze aanpak:

  • Communicatie
  • Laagdrempelig
  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Resultaatgericht
Bij ons staat het slachtoffer centraal, dus twijfel niet en neem contact met ons op. Wij zullen met onze kennis en kunde u letselschadevergoeding verhalen.