Uw letselschade specialisten
Bel vrijblijvend: 033 - 207 17 00
Home » Harderwijk

Letselschade in Harderwijk

Letselschadespecialist inschakelen

Er zijn diverse oorzaken waardoor u letselschade kunt oplopen. Een uitglijder op de fiets, een valpartij op uw werk of een fout in het ziekenhuis. In alle gevallen bent u gedupeerde, waardoor u tijdelijk misschien niet kunt werken. Naast het feit dat u lichamelijk klachten hebt, loopt u hierdoor ook inkomsten mis. Als u er niet uit komt met de aansprakelijke partij, twijfel dan niet om juridische hulp in te schakelen. In de omgeving van Harderwijk neemt Letselschadebureau Kloppenburg de hele afwikkeling van u over. Van het invullen van alle formulieren tot het bijstaan in een eventuele rechtszaak. Wij pleiten voor uw belangen en proberen een schadevergoeding te claimen bij de tegenpartij. Eveneens als door u gemaakte juridische kosten.

letselschade Harderwijk
De letselschade specialisten van Letselschadebureau Kloppenburg. Van links naar rechts: Bert Ridder, Edwin van Slooten, Erika Janssen, Han Mossink, Hanneke Lap, Mariken van der Hoeven, Remko Zwanenburg, Peter Sander en Ronald Nicolaas. Als experts in personenschade staan zij u graag te woord.

De letselschade experts in Harderwijk helpen u

Het is belangrijk om u te laten adviseren over uw rechten als u letselschade heeft opgelopen. Bel daarom vrijblijvend met ons letselschadebureau in Harderwijk via het telefoonnummer 033 - 207 17 00. Of vul het afsprakenformulier hiernaast in. Laat de afhandeling van de zaak over aan een letselschade expert. U heeft tenslotte u handen al vol aan zichzelf.